Image-0007

Ontmoeten & vergaderen

Het Kasterhuis is een plek waar ontmoeting centraal staat. Te midden van de groene sereniteit van de Scheldevallei bieden wij bedrijven en particulieren alle mogelijkheden om bij ons formeel en informeel samen te komen.

In totaal beschikken wij over 400 m² aan polyvalente ruimtes die volledig bemeubeld en technisch uitgerust zijn en samen een capaciteit hebben tot 200 personen. Onze troeven zijn volledige rust en een rijkdom aan natuurlijke lichtinval.

Samengevat zijn we dé uitgelezen locatie voor (meerdaagse) vergaderingen, opleidingen, teambuildings, lezingen, ateliers of workshops en andere bijeenkomsten die je zelf volledig naar wens kunt invullen. 

Coming soon

Momenteel worden de laatste fases van de bouw ingezet en dus kunnen wij voorlopig nog geen foto’s delen van de infrastructuur. Hieronder geven we alvast een overzicht van de ruimtes die we binnenkort in de aanbieding hebben.

 

Nu al interesse of vragen? Contacteer ons via dit formulier

Image-0021

Onze polyvalente ruimtes

De grote Kaster
De kleine Kaster
Het atelier
De keuken
De keuken
Fiola
Sanitair
Sanitair
Onthaal

De Kaster (keuken, kleine Kaster & grote Kaster)

Onze grootste eventroom is ideaal voor omvangrijke bijeenkomsten, van opleidingen tot conferenties en lezingen. Ze bestaat uit de volgende moduleerbare ruimtes:

Met gemakkelijk hanteerbare en geluidsdichte scheidingswanden (zie zwarte stippellijnen op plattegrond) maak je van bovenstaande ruimtes ofwel aparte kamers ofwel één grote ontmoetingsruimte.

De volledige oppervlakte heeft een capaciteit tot maximaal 220 personen en is ideaal voor:

Organiseer je graag een event in deze ruimte?

De grote Kaster

Deze zaal vormt het hart van onze eventrooms en is uitstekend voor een conferentie, een lezing of een workshop. De ruimte is voorzien van alle technieken en baadt in het natuurlijk daglicht.

Organiseer je graag een event in onze grote zaal?

Het atelier

Onze meest serene maar ook lichtrijke ruimte is ideaal voor inspirerende brainstorms en vergaderingen. Het prachtige uitzicht op het bos aan de achterzijde brengt de natuur naar binnen.

Het atelier is uitermate geschikt voor:

Reserveer je graag ons inspirerend atelier?

De keuken

De keuken en eetruimte hebben samen een oppervlakte van 105 m² en bieden plaats aan 24 mensen om aan één grote tafel te eten. De keuken is volledig aangepast aan rolstoelgebruikers en is maximaal uitgerust:

Zoals hierboven reeds vermeld kan de keuken met eetruimte als aparte ruimte gebruikt worden voor bijvoorbeeld:

Nu al geïnteresseerd om een lunchvergadering, receptie of walking lunch te organiseren?

De volledige benedenverdieping

Voor bijeenkomsten van de grootste orde bieden wij de mogelijkheid om de volledige benedenverdieping van het Kasterhuis te huren. Met 7 aparte ruimtes en een totale oppervlakte van meer dan 430 m² is dit dé perfecte locatie voor vormingen, teamdagen en teambuildings of andere events. Volgende ruimtes kunnen dan vrij gebruikt worden:

Ook meerdaagse evenementen met overnachting zijn mogelijk bij ons. Op de tweede verdieping beschikken we over 6 kamers, een leefruimte met zithoek en een keuken met een totale capaciteit tot 36 personen. Bekijk zeker eens onze accommodatie.

Geïnteresseerd om het volledige Kasterhuis te huren?