Tim

Zorg & ondersteuning

In het Kasterhuis staan inclusie en toegankelijkheid voorop en daarom zetten wij ook ten volle in op aangepaste zorg en ondersteuning. Om iedereen een kwalitatieve tijd bij ons te kunnen bieden, werken wij zo veel mogelijk op maat van jullie noden en behoeften. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op jouw specifieke vraag.

Familiekamer met tillift

Wij beschikken over 2 familiekamers die voorzien zijn van een gemotoriseerde tillift die het bed en de badkamer met elkaar verbinden. Daarnaast is in het Kasterhuis een verzorgingstafel voorhanden. In elke kamer zijn opklapbare douchezitjes geïnstalleerd.

Medische zorg en verpleging

Indien je tijdens het verblijf nood hebt aan medische zorgverleners zoals een dokter, kinesist of verpleegkundige, contacteer ons dan bij het maken van de reservering.

Image-0004

Toegankelijkheid

Wij koesteren de overtuiging dat iedereen recht heeft op participatie en dat begint bij het zo veel mogelijk wegnemen van fysieke drempels. Het Kasterhuis is dan ook 100% toegankelijk.

Dat houdt in dat al onze ruimtes volledige toegankelijk zijn voor (elektrische) rolstoelen. Overal is dan ook rekening gehouden met een voldoende draaicirkel.

Standaard aanwezig in het Kasterhuis:

  • 3 rolstoelen
  • verzorgingstafel
  • draaicirkel van 1.5 meter in heel het gebouw
  • ondergrondse parking: 225cm vrije hoogte
  • bovengrondse parking: 2 plaatsen voor grote busjes
Image-0021

Coming soon

Het Kasterhuis staat in z’n kinderschoenen en wij zijn volop bezig met de volgende projecten: